ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

СВЕТОВЕН МОР НА ПТИЦИ, РИБИ, РАЦИ, НО И НИХИЛИЗЪМ И НАУЧЕН НЕПУКИЗЪМ

На връх новогодишните празници в САЩ се тиражираха смразяващи кръвта информации , а на 3 януари 2011 г. по тв-канал „Image © 2011 by Channel 13 CFNews” вече всичко се онагледява с ужасни видеорепортажи. Внезапно, без причина, като гръм от ясно небе се появява някакъв кошмарен мор сред дивия животински свят. Стотици хиляди птици, хиляди тонове раци, неизброимо количество риби, но вече по цял свят умират внезапно и това е радост вестникарска и телевизионерска. Пълнят страниците си и ефирното време с прясна информация „ин сито” и масовия човек, народа, нито си стряска, нито пита, нито се смущава от зловещите факти. Народа вярва на „т.н. наука” и махленските разговори приключват с примиренческото мъдрословие, че науката и учените ще разберат що за чудо е това и после ще информират обществеността за инцидентите. Да, ама не, казваше един известен бг журналист, така казвам и аз. Прочие досега такъв информационен прецедент не се е случвал, въпреки че историята е пълна с неясни и необясними загадъчни случаи по цял свят.

Защото сега фактът със световния мор на диви животни не е нито нов, нито неизвестен на независимите и авангардно мислещи, но и безшумни и скромни изследователи на загадъчното и необяснимото, а това е основната ни мотивация за това писание. Защото освен актуалното днес масово и внезапно измиране на птици, риби и раци по бреговете на океана, не по-малко известна и печална е фактологията с чудовищното умъртвяване и обезобразяване на домашни животни, преди всичко бозайници. Жалката истина засега е, че никой, никъде още по-малко науката, не са обяснили и отговорили на множеството въпроси произтичащи от този кошмар.

Ала географския преглед на масовото измиране показва колко смешни са, ако не бяха тъжни лансираните досега хипотези и опити за научен анализ на сегашната ситуация със светвния мор по животните. Прочие… едно от най-старото известно съобщение, запазено до днес е от 1896 г. /гр.Батон-Руж, Луизиана,САЩ /, публикувано в местния вистник в който дословно се казва, че „целия град е бил засипан от паднали умрели пернати”. През 1969г. в щата Мериленд, глад Сент-Мери през януари са забелязали да падат умрели патици. През 1990 г. по течението на река Торгош-Русия е забелязано да падат умрели птици, а през 2003 г. в щата Усконсин на 8 януари са забелязани високолетящи птици безпричинно да падат умрели. В началото на януари 2007 г., в щата Айдахо-САЩ са намерени хиляди безпричинно мъртви птици, а три дена по-късно отново хиляди мъртви птици засипали гр.Остин-Тексас. През 2009 г. в околностите на гр. Есперанса и гр.Пърт –Австралия били намерени безпричинно умрели птици – ибиси, врани, чайки, пеликани и други.
Американската геофизическа служба отбелязва около 90 случая на гибел на големи ята птици и други диви животни за периода от юни до 12 декември 2010 г. В пет от случаите са намерени мъртви по около 1000 птици.
И като че тази 2011г. година е най-големия пик на масовата смърт на диви животни. САЩ – / Арканзас, Луизиана, Кентъки, Уисконсин / Канада, Италия, Англия,Швеция, Турция, Румъния, Австралия, Нова Зеландия. Това е само част от известната ни и огласена география на кошмарното явление!

Разбира се, че е важно да не пропуснем официалните, наличните и тиражираните хипотези-обяснения. Почти смешно и празнично-новогодишни бяха твърденията и то от известни медии, че причината за внезапното и безпричинно падане на мъртви птици на земята е обстоятелството, че по време на новогодишната нощ е имало множество и мощни фоерверки, които провокирали „обезумяване” на пернатите и те падали мъртви още във въздуха!? Естествено това не се понрави на обществото и поради това веднага беше извадена научната карта. И се появиха половинчати подозрения и твърдения, че смъртта на пернатите трябва да се търси в използването на тайнствените и непознати, но реално съществуващи технологични изобретения на днешния народо-човек. Това са т.н. електромагнитни оръжия, бомби и системи, за които е известно от достатъчно надежни информационни източници, че съществуват още от 1992 г., а аз допускам че доста преди това, видно също така от някой официални съощения по света, но не у нас, разбира се! Това в никакъв случай не удоволтвори особенно наукофилите, точно обратното – озлоби ги, защото не затова им се плаща и те извадиха най-силната си научна карта, за да цакат всеки невярващ в тяхната религия. Причината е в тайните секретни опити на свръхдържавите за управление на климата на Земята!? Тук вече всеки трябва да остане замислен, ами ако е така!? Но…, голямата плесница за да изтрезнеем от новогодишните празници и безропотно да приемем т.н…научно обяснение дойде от Румъния! За регистрираните там хиляди безпричинно умрели птици разбрахме на 11.01.2011 г. и барабар с фактологията имаше и спокойното твърдение, че птиците за изпопадали на земята мъртво пияни.Причината била, че пернатите били толкова изгладнели, та нападнали един двор в който имало изхвърлени отпадъци от винопроизводствена дейност и след като се нахранили-изкълвали гроздовия материал, на български казано джибрите за ракия, се упоили-напили до умиране и поради това падали мъртви като круши от небето!? Веднага, поради силно развитото ми усещане за реалностите по нашите балкански земи, ще кажа, че това нашите съседи румънците са го сътворили за да не създават птичи-грип-паника сред населението. У нас как е, все едно нищо няма, нищо не се е случило!

О,науко любима , защо тъй жално мълчиш, защо „феодалните старци” вдигат вой до небесата заради заплатите си , а сега никой нищо не казва, коментира и дори становище няма!? За тях, за „т.н. наука” няма феномен, няма загадка, няма неизвестна причина за гибелта на милиони диви животни! А светът е потресен и авангардно мислещите и по-напредничавите умове по тъжната ни Земя, вече са склонни да допуснат и най-ексравагандната хипотеза – намесата на НЛО !? Аз се опитвах за издиря има ли сериозни и основателни причини, за не се допуска и уфологично обяснение на това почти апокалиптично проявление на масов мор всред животинския свят, но не намерих никъде заслужаващи доверие становища и анализи. Дори в библейските писания за божествените наказания против Египет не се откриват аналози на случващия се ужасяващ мор сред дивите и домашните животни по света. Това също е доказателство за нещо необичайно, нещо загадъчно, нещо не можещо да се впише в рамките и схемите на уж научното обяснение на света, живота, за което ни се внушава всекидневно !?
Независимо дали това звучи налудничаво или е прекалено невписващо се в днешната парадигмална картина за Космос-Живот-Човек, защо и поради какво трябва да пренебрегнем подобно уфологично аксиоматично умозаключение!? Кой може и кога ще изкаже хипотеза или тотално обяснение за случващото се в животинския свят отпреди десетилетия, а всъщност днешните факти безапелационно шокират всеки мислещ човек по Земята?!
Лично аз, се разграничавам от всички написани дотук опити за обяснение на тази зловеща фактология, но в същото време, когато и където мога / не и в интернет /ще оглася становището си, защото не искам и не мога да търпя издевателството над свободомислещите хора! Точно паради това си мисля, че настоящия световен мор на риби, птици, раци и прочие животни по Земята се дължи на нищо повече от обстоятелството , което аз наричам научен нихилизъм и народонепукизъм към една загадка, която не отстъпва по значимост на останалите , които са до болка познати на автентичните и необременени изследователи. Защото , ако „т.н наука и учени” можеха, знаеха и се бяха заели да търсят отговорите на хидядите въпроси произтичащи от необяснимостите и непонятностите за стотиците загадки които съществуват, проявяват се и вероятно ще ги има и занапред, ако наистина имат потенциал, те биха разкрили или биха оповестили поне една своя находка-отговор на загадъчностите и необяснимостите, какъвто е например феноменът НЛО…но досега не е известно те да сторили нещо свързано както с тази загадка, така и с актуалния днес животински мор по света.

Когато този материал беше готов за публикуване получихме нова и актуална информация за географията на зловещия мъртвешки пороцес. Азърбайжан –Баку, 14 януари 2011 г. нова и масова погибел на риба в Каспийско море, североизточната част на Иран. Питаме, има ли днес на Земята нещо или някой, които са в състояние да огласят истината за случващото се или и сега ще остане в сила бг пословицата „Керванът си върви, кучетата си лаят…” ??? Докога ще бъде в сила тази изстрадана мъдрост!? Тук се появява и подозрение към източниците на информация, които в големия си процент са чиста проба пропагандни средства за дезинформиране и манипулиране…Без коментар… Останалото…другото…другото е друго!!!
иван лазаров – гл.агностик в БУМ

първоначалния фотошок – January 3, 2011 -Beebe, Arkansas

януари 2011г.    по целия свят огромни ята птици падат

безпричинно умрели

януари 2011г. милиони риби... залива,Чесапийк, Мериленд

януари 2011г. милиони риби... залива,Чесапийк, Мериленд

януаре 2011 -по брега на „ Beebe, Arkansas”

януаре 2011 -по брега на „ Beebe, Arkansas”

Риба....January 4, 2011 -Daytona Beach, Florida

Риба....January 4, 2011 -Daytona Beach, Florida

тонове умряла риба: December 30, 2010. Brazil

тонове умряла риба: December 30, 2010. Brazil

Десетилетия вече  биват намирани хиляди

обезобразени, осакатени и мъртви животни: Бразилия, Перу,

Зона 51, Седона, Roswell,  долината на

Сан Луис- Колорадо,Канада и България…

Отговорът е в нашите ръце, очи и мислене…ако е оцеляло!?
.http://www.vesti.ru/only_video..html?vid=314237

снимки:

http://www.ufonut.com/wordpress/?tag=cattle-mutilation&paged=2http://www.dailymail.co.uk/news/article-1344913/Animal-death-mystery-8k-turtle-doves-fall-dead-Italy-blue-stain-beaks.html http://www.fishingfury.com/20110106/massive-fish-and-bird-deaths-worldwide-surrounding-new-years/

http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1803&category=EnvironmentКомантари с латински букви се изтриват автоматично