ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

подводни, наземни и подземни кретенизми

Можем и трябва да го кажем направо, от упор, че днес по света има, пълно е , препълнено, претъпкано, натъпкано е с образовани интернет хулигани и сродните им интернет спецбродяги, които изпитват известното садо-мазо удоволствие, когато успеят да вкарат в заблуда масовия човек-консуматор на интернетинформация, особенно и специално по проблемите произтичащи от хилядите загадки по света. Тук сега ще представим фатоиздевателствата и манипулациите свързани преди всичко с така наречените подводни, наземни и подземни „неизвестни факти” /уточнение, начало в  първа част на поредицата/ за съвременната и не толкова, човешка история и поради това ще стесним обзора си, но в следващата поредица ще се занимаем с най-дивата манипулация свързана и корелираща с проблематиката наречена НЛО и тогава ще поясним защо, как  и кой допуска тези интернет маразми.

Добре е да се знае и разбере, че все пак у нас има и качествени изследователи на непонятното и необяснимото, ала никой не желае да вникне в това обстоятелство и като че ли удоволствието да се види и чуе някакво чалгаджийско послание или публикация свързани с необикновените и фаноменалните загадки около нас и с нас, изказани, изговорени и показани от хора, които никога „не са в час” по отношение на генералните и фундаменталните загадки, напълно задоволява първично-примитивните щения на вярващите наукофили. Именно това обстоятелство е набрало инерция и властва повсеместно в пропагандните клишета

пред опитността и знанията на българските уфоизследвачи, които винаги имат аргументи за своите послания и твърдения, но заинтересовани среди винаги поставят находките им в сянката на арогантните наукофили и наукообразните им словестни еквилибристики във връзка със стотиците, дори хилядите  загадките по света.

Ала тъй като у нас няма бг-египтология в нейния автентичен вид, тогава остава само една възможност. Да се доверим на един от водещите бг-уфолози, който имаше късмет и посети египетските пирамиди,/ в момента новата му книга е в предпечатна подготовка/ и единствено той – според нас – може да ни ориентира в пещерно-дивашките манипулации отнасящи се до всичко което е обект и предмет на зловещите пирамидни спекулации за които ще стане реч тук, които  имат и друго определение- пирамидиотизъм! Според него, бг-уфологът който има удивителни впечатления и фотодокументи от древните запазени останки на великата египетска цивилизация,които надяваме се скоро да бъдат материализирани като книга,  всичко което е показано тук и представено пред интернет потребителите по света, явно има преднамерено и някакво добре обмислено, но и античовешко в същността си деяние и е патологично-целеносочено манипулиране.

Без никакви условности и направо в целта, ще започнем с една отврат, не-наречена от никого така! Що е това, което е видно от фотосите!? Ние го определяме като безразсъдна спекулация и ужасна манипулация по отношение на уж подводни снимки на пирамиди. Затова  и ще направим малка справка, която трябва да внесе и повече доверие. Компютърните хулигани и интернет бродягите арогантно показват в снимка №1 надпис върху подводната камера заглавие-лого : „Академик Мстислав Келдыш“ – Калининград”. Ние и до сега се учудваме как и защо никой от хората на този свръх-технологично оборудван руски изследователски кораб не реагира за защитата името на този заслужил вниманието на световната изследователска общност кораб!?

Ето автентичната информация: „Судно было построено в 1981 году в Финляндии на верфи „Холминг“. Его водоизмещение – 6240 тонн, длина – 122 метра, ширина – 18 метров, оно способно развивать максимальную скорость 12,5 узлов. На борту находится 17 лабораторий, два глубоководных аппарата „Мир“. Аппараты „Мир-1″ и „Мир-2″ являются единственными в России, способными производить спуски на глубины до 6 тысяч метров.”

Вижда се и се разбира, че дълбоководните апарати съоръжени с видеокамери, които са заснимали подводните „уж пирамиди” имат друго название и вероятно никога по никакъв начин не са документирали подобни на показаните тук уж секретни фотографии!? Апаратите се наричат „Мир-1” и „Мир-2”, докато на първия фотос е изписано друго име върху заснимащата техника, а това се набива в очи още при пръв поглед… няма нужда от коментар. Вижте снимка №1.1 показваща автентичния дълбоководен снимачен апарат, за да се разбере, че имаме среща с тъпа неграмотност или кретинизъм от най-ниско ниво, което е видно и се подразбира…  По-тъжно-смешното е обстоятелството , че следващите изображения ни представят днес съществуващите върху земята т.н. стъпаловидни пирамиди в Чичен Итца – Мексико и по-малко популярния обект Пума Пунку – Боливия, видно от фотоси номер 2,3 и 4, което означава само едно нещо – тези „засекретени подводни пирамиди-обекти” са пълна глупост ! Винаги, по всяко време може да се направи справка за тези древни и непонятни градежи и ще се разбере колко нескопосани и неграмотни са авторите на „засекретените” фотографии, които дори не заслужават коментар, но ние ще продължим в името на коректността и уважение към интернет посетителите на нашия сайт. Ала наистина смешното е , че под водата камерата е заснела и „костенурка”,… наистина весела работа.

По-абсурдно е положението с прочутата Хеопсова пирамида, видно от „засекретената” снимка №5, защото тук наглостта добива параноични характеристики. Защото, всеки чевръст средношколник, всеки читав студент и всеки компспец, които са овладели компютърната грамотност, могат без никакви усилия да сътворят още една подводна пирамида, ако използват предложения тук фотос №6 за база, а той фотоса е  автентична и стерилна снимка на Хеопсовата пирамида. Ние ще бъдем благодарни, ако някой ни изпрати подобно творение, за да го публикуваме и така ще увековечим пред света безпорните качества на бг компспецовете. Ала абсурдът в т.н. „секретни фотографии” се крие и в снимки номер 7 и 8, откъдето се подразбира, че Хеопсовата пирамида, освен на океанското дъно се намира и на земята в дивата пустош на Америка, наречена Скалисти планини. Тук може да се изрече само едно нещо –  тези неграмотници, автори на „засекретените фотографии” сами се вкарват в капана, защото никой, никъде, никога не е виждал или споменавал за планински склонове или скалисто плато по-високо около Хеопсовата пирамида, поради което става ясно защо е сътворено всичко това с фотосите. Изводът е само един, това е плод и резултат на комплексарщина произтичаща от невъзмоността тези люде да посетят Великата пирамида и ако те биха сторили това – дори и като туристи-  никога не биха си разрешили тази инфантилщина. Прочие, те не само че не се съобразяват с историята, те просто не я знаят, защото Великата пирамида никога не е имала такова оцветяване и такава окраска – обратното, тя е била в автентичния си вид облицована с бял варовиков камък, който пък е бил използван от халифатите на Египет за построяване на две джамии в Кайро.Това е друга тема и тук ще споменем само, че всички шестоъгълни религии са били само разрушители на културни паметници от древността на човечеството, акт който няма оправдание…

Разбира се най-зловещите и най-мракобесните  изображения от поредицата на „засекретените фотографии” не могат да съперничат на „засекретената снимка”  №9, която ни внушава, че на дъното на океана е заснет и документиран скелет на великан. Добре…темата за съществуването на великани, исполини и гиганти в древното минало на Земята е любопитна и носи добри пари на спекуланти и интернетбродяги, но къде е фактологията, къде са неоспоримите доказателства, къде са и защо са секретни базата данни за тези уж „подводни факти” – вярно ли е това!? Къде е тук „т.н наука” или тя си мълчи и добре прави, защото ако проговори отново ще изрече поредните висопарни глупости и със сигурност ще се пръкне поредния уфоаквапирамидиот!?

Тук отварям скоба и искам да попитам защо никъде, никой не се осмели да анализира и каже, как са ситуирани нещата с така наречения исполински скелет уж открит и разкрит при уж архразкопки в Гърция 20.11.2009 г, видно от снимка №10, като в случая може да се направи сравнителен анализ и квалификация със също такъв , но не-засекретен скелет у нас….затварям скобата.

А може би не само е възможно, но е и твърде вероятно добре платени, умели и способни, грамотни, но и продажни специалисти да са сътворили ”засекретените фотографии” по поръчка на създателите на „филтъра на днешното познание, който елеминира нежеланите факти от т.н наука” и така несъзнателно стават строители и създатели на новата световна религия, известна с названието – Наука!!!… Защото това обстоятелство влиза в крещящо противоречие с уж изследователските находки , видни от уж засекретените снимки   документирани от дълбоководна високотехнологична апаратурана на руския изследователски кораб „Академик Мстислав Келдыш”. А  дълбоководните фотоси навсякъде по света, по принцип са си чиста проба достижение на изобретатели и откриватели в света на технологиите, дело изключително на инженерно-техническата мисъл, което няма нищо общо с  понятие като „т.н. наука”! Тук вече идеологиите нямат значение, важното е да се постигне желания ефект! И той се постига…видно от множеството интернет сайтове, които повтарят като папагали тиражираните  „засекретени фотографии”, факт който не подлежи на никакъв  коментар. Уфоизследователите добре знаят , как се е формирала световната християнска доктрина-религия и още по-добре знаят , че нещата са били мъчителни и дълготрайни във времето, но ето че сега в ерата на глобалните комуникации при религиозното строителство всичко става много бързо, ефективно и трайно като внушение, важното е да присъства „т.н. наука” навсякъде и повсеместно, като това скоро ще и осигури статут на нова религия …Без коментар…! Поради отказ и нежелание да нагазваме във водите на хлъзгавата теоретична материя относно тази проблематика, слагаме точка и си запазваме правото за продължение на темата, но в друг вариант, формат и  ситуация.

Тук и сега имаме желание да представим ужасяващата конфронтация между изкуствените и реалните факти, показващи, изкуствения феномен „засекретни фотографии на подводен скелет на гигант” и доказано съществуване по нашите земи на „истински гиганти”! Защото наистина автентичните уфоизследователи и само те, могат да се изправят срещу тази поредна фотоеквилибристика  със звучното и безпардонно название „засекретени фотографии” , които, кой  знае защо безропотно се възприемат като такива от масовия интернетпотребител!? Тук, сега представяме аргумент, български и единствен, но предостатъчен и категоричен.

Аргумент  който трябва задължително да прати в небитието всякакви уж засекретени фотографии и да се възцари истината, такава каквато е! Защото, ако е имало и ако са съществували гиганти, исполини и великани, това не може и никога няма да бъде покрито със секретност, което става видно от това което предлагаме тук и сега. Прочие нашите консултации и конкретни допитвания до млади и с вече натрупана опитност археолози и геолози, знаещи и необременени от догми и клишета, се оказаха предостатъчно ползотворни и надежни като информационен извор, относно тази материя. Кратко, ясно и еднозначно е написано в сайта на STZAGORA.NET” от 26.05.2010 г. че при археологически разкопки край село Братя Даскалови-Старозагорско, разкопвачите около и на обект, тракийска могила-гробница са открили скелет на гигант – вероятно над два метра човешки скелет. Нещо повече, археолозите М. Тонкова и Я.Иванов са направили опит за датировка и според тях исполинския скелет е на възраст около 4-5 век сл.н.е. Е, и какво следва, трябва ли да пренебрегнем професионализма на нашите скромни, но доказали се специалисти или трябва да се доверяваме на уж засекретените незнайно от кого и кога фотографии на великански скелет на дъното на океана!? Ала тук и сега не обсъждаме  наличието на намерени вероятно огромни по размера си скелети по света, това е друга тема. Актуалния проблем тук корелира директно със заглавието и въпросът е наистина ли има подводни скелети и дали те са наистина на гиганти. Ако не  е така и не  е вярно, тогава нищо не може да оправдае наличието на подобни „секретни фотоси на човешки скелети”, защото е видно, че и по нашите земи е имало такива едри и големи човеци. И какво от това!?

Отново и пак с молба се обръщаме към бг компграмотните спецове да се възползват от предоставените тук снимки с номер 11 и 12 и да ги сложат на дъното на някакъв океан, да ни ги изпратят за да ги публикуваме, а с това за пореден път да покажем пред света, че у нас също може да се изфабрикуват „засекретени снимки на гиганти”. Прочие в молбата ни е въплатена и идеята за себедоказване на огромния брой качествени компсециалисти у нас, които могат, ако желаят да бъдат достойни опоненти на мнителните

скептици, неверници, критици, наукофили е  яростни недоброжелатели на бгуфолозите. Тук ще публикуваме ако те пожелаят творбите им,  само и ако  бъдат коректни и запазят арогантността си за друго място, например по нищонезначещите форуми. Очакваме фотоизявите на всички честни българи като  декларираме, че конфиденциалността ще бъде наше задължение при ситуация на изпращане на фотомонтажи за автентичния бгскелет, но  потопен на дъното на някой океан, освен ако не  пожелаят изписване авторството им ! Надяваме се така да се появи първия незаскретен подводен, земен или надземен скелет на български гигант.

Екип  БУМ „Мъдромер”

№1

№1

№1.1

№1.1

№2

№3

№4

№4

№5

№5

№6

№6

№7

№7

№8

№8

№9

№9

№10

№10

№11

№11

№12

№12Комантари с латински букви се изтриват автоматично