ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

Науката – античовешко изчадие

 ЗАЩО, КОЙ, КАК И ДОКОГА ЩЕ НИ БАЛАМОСВА

 

Наистина зловещо заглавие, но някой замислял ли се е и въобще мислещите и образовани люде, досещат ли се защо тук  и сега поставяме тази кошмарна тема като заглавка за обсъждане и анализ, нещо повече, защо  и на кого е потребно сега да размишлява и да обсъжда „т.н наука”…термина не е мой за това е в кавички. Има поне две причини! Първата и може би мотив за това писание е, че имаме, т.е. в наличност е български откривател, дълго време и все още активист на уфологичния русенски клуб „Мъдромер”, който в своята , на руски издадена книга, „Версална физика”, не само като че ли, а направо събра очите на академичната наука! Доказателство за уникалността, за оригиналността  и за откривателската стойност на разработките на А.Иванов е обстоятелството, че никой досега не си направи труда да демонстрира интернетактуалност, видно от липсата на  нищо публикувано за това бг събитие , а находките на уж интернет актуалните медии, блогове, новинарски сайтове и прочие интелектуална измет в същото време са пълни с безумия и безпардонност! След тази публикация тук, приемаме всякакви коментари, писания, анализи и прочие мнения свързани с проблема, за което ще дам линк-адрес , за да видите със собствените си очи книгата…и ако имате смелост, нека да видим докъде се простират знанията,  претенциите и научните ви потенции в света на науката, респективно физиката.  Коментари в указания адрес в сайта. Моля, моля!!!

Преди това, нека всеки наукофил и прочие апологети на днешната уж вярвящи в науката човешка общност да види, прочете и осмисли текста, който е автентичен и тук представен като свободен превод. Няма манипулации, няма измами. Всичко е 1 към 1 ! Нафуканите и предубедени българи, да направят усилия и да се запознаят с оригинала на текста. А това е така да се каже, нещото, което оправдава чакането и осмислянето на всичко в което дори и аз вярвах – че науката може  и е в състояние да отговори на въпросите , които поставят всевъзможните и повсеместно намиращи се загадки по света. Фундаментални въпроси на които „т.н наука” не може да изнамери отговор. Обикновено мълчание! И добре че мълчи, защото ако проговори, винаги изрича поредната глупост или смехория на която само те си вярват. Наситихме се и преситихме на тъпи и инфантилни обяснения, пояснения, хипотези, теории и прочие научни алабалистики, когато неистово се опитват да намерят отговори, преди всичко в космологията и древната и винаги очароваща ни история на човечеството и Земята! Ето че се намери мой съмишленик,  наистина много по-вещ и ерудиран от човек, без да се познаваме. Дори не съм предполагал, че по света има подобни на мен. Но, явно логиката на нещата е безпардонна и поради това  мисля, че оригиналният текст е  е безкрайно лаконичен и безумно категоричен. Линка е в края на тази публикация.

Прочие…задължен съм да споделя, че преди да се запозная с текста на публикацията , която сега ще имате възможност да прочетете, аз дори не съм сънувал, не съм допускал ,че от средите на академичната мисъл ще произлезе това чудище, и то от главният говорител, редактор и разпространител на уж „научни знания” в лицето на:

Владимир Г.Родионов

Председател на Международно научно-обществено обединение „Руско Физическо Общество”

Главен редактор  на научното списание „ЖРФМ”-Русия

Автор на материала по-долу. Превод от оригиналния текст на български е  направен от пишещия тези редове…ако има неточности , те са за сметка на преводача…прочие има адрес за коментари в сайта!

 

„ТРИТЕ КИТА” НА СВЕТОВНАТА АКАДЕМИЧНА НАУКА

„Що се отнася до античовешката роля на световната академична наука, според мен всичко е базирано върху следните  „три кита”:

1 – укриване на фундаменталната роля на световния етер като „като истинска субстанция = истинската материя”

2 – укриване на Вселенския вектор на потенциалното поле на смисъла и същността за формите на движението на материята /това е „Абсолютния поток на първичната фундаментална информация” =  на Бог /

3 – укриване съществуването на безсмъртността на човешката душа, като нелокален психичномислителен орган в организма на всеки човек / безсмъртната човешка душа е индивидуална и е присъща за всеки отделен човек, нещо като солитон-холограма в областта на динамичните фрактални структори на световния етер/

/ пояснение мое: Солитоните са всъщност енергийните вълни, които прочитат, запомнят и препредават генетичната програма. След продължителни проучвания, изследователите създават генератори на солитони, чрез които по вълнов път могат и предават генетична информация от един биологичен вид на друг.

И така, всичките тези „три кита на естествознанието” –  са вече научно установени факти. Ето това ще бъде и е полето на  битките за бъдещето на човечеството! Или-или! Трети вариант няма. Върви, тече последната битка за спасение на нашите души заради самата Вечност.

Драматизма на световната наука е в парадокса на двойнствената и роля : от една страна изучаването с детски възторг  на обективните закони на природата и , от друга страна изопачаване и скриване на вече открити закони в своето субективно съзнание, задоволявайки своята гордост, тшестлавие и ограничен кръгозор. Умирането, смъртта на световната академична наука е в нейната комерсиализация и отстъпление от Божите заповеди. Духовното и падение като уж „безсмъртна” днес, е чудовищно и отвратително. Световната наука въстана против Господ Бог, сама въздигайки се в „демиург” и богоравен безбожник. Всъщност всички те са слуги на сатаната. Именно в това се състои нейната изключителна опасност за съдбата на цялото човечество. Съвременната световна наука със съдействието на своите влиятелни апологети се е заела с „научно” унищожение на човечеството, изпълнявайки волята или заповедите на падналите ангели, сиреч на сатаната. /Курсив мой / А всичко това е реалност на нашето време.

Кой не вижда това ? Ех-ех, бедни души!

Амин!”

Линк за оригинала: http://www.rusphysics.ru/articles/482/

Ала нека се върнем в началото. Защо, как и докога никой от „т.н. представители на т.н.Наука” не се обърна „лице в лице” с представените от А.Иванов теоретични разработки  пред академичните среди у нас в лицето на БАН и не само там!?, отнасящи се до фундаменталните проблеми на днешната Физика!? Авторът повече от 10 години прави неистови опити да заостри вниманието на нашата, родната , българската наука и ..всуе…Нищо! Наистина ли става реч за „феодални старци” или тук проблема е до стерилност или до тежки  геронтологични проблеми в света на „т.н. наука”. Имаме предвид все още съществуващите клишета и идеологически  матрици!?

Не!…категорично не става дума за това..проблема е скрит в обстоятелството, че света в който живеем днес е на нивото на средновековната , уж тъмна човешка история, категорични сме ние!

Защото , съществува една специфична клика от влиятелни хора с власт, пари и влияние, които не желаят да изтърват юздите на човешкото управление. Разбира се, има и мислещи и мъдри люде в орбитата на „т.н.наука”, които по никакъв начин, никога няма да се освободят от благините и авторитета който им е измислен, но вероятно чувството им за обективност и за реалностите днес, са по силни от всякакви превзетости и артистично поведение, поради което се появяват и писания като горното за „трите кита….”

Точно поради това, се появиха и мъдромери, като русенският исследовател А.Иванов, който съсипа мисленето и практиката на световно известни теоретици във физиката. Разбира се това с което той се занимава и е довел до съвършенство, до сега никой – до сега, уточнявам – не е успял да опровергае или да постави под съмнение. Ето това е нещото с което пък аз мисля, че неговата „Версална физика” унищожава само с един залп всички скептици и прочие консервативни хора, които тровят живота на всеки който пожелае да се докосне до истината за загадките около нас и с нас.

Защото, новото и революционното в разработките на русенския мъдромер – уфолог, не е нищо повече от специално математически и теоретично обоснован аргумент със съответния изследователски апарат или инструментариум по отношение на единството на микро и макро света. Защото неговата версална физика обединява силните , електромагнитните, слабите и гравитационните взаимодействия в нещо общо и ненаправено досега – това са електро-гравитационните взаимодействия!

/ http://www.rusphysics.ru/files/Ivanov.Vvedeniye%20.pdf /

Линк за оригинала…коментарите са ваши….

Тази снимка илюстрира идеята и фундаменталната разработка на уфологът Ангел Иванов

Това е новото и революционното,  това е нещото за което се мълчи и това е нещото, което вероятно е провокирало и мотивирало статията за „Трите кита в науката…..”, но, нали и аз имам право на думата, нека си кажа какво мисля. Никога, никой не може спре порива на човешкото не-конвенционално мислене, което е видно и от книгата на А.Иванов. Мисля, че в нашата страна има достатъчно подобни нему и дано всички те продължат това, което мислят че е правилното и потребното днес, утре ще бъде фатално късно за техните открития и изобретения. Всички ние знаем, че не само у нас , но и по света има плагиати, чистопробни крадци на чужди идеи и разработки, и точно поради това ние  подкрепяме и призоваваме скромните български мислители, изобретатели и откриватели да огласяват и публикуват иновациите си в чужбина… Справка БАН-Бг и ще разберете защо Хр.Дичев-Ямбол, Трифон Цанов-Ловеч, Анг. Иванов-Русе и още една дузина  българи вече нямат доверие в БАН-науката и са в забвение тук у нас, но мислещите и знаещите хора в съответните истински държави , имат друго отношение и разбиране към откривателите  и изобретателите, които са локомотива на напредъка  и движат света напред. Прочие, това не са тези, онази уж анонимна световна клика, които си въобразяват че нещата с тяхната наука са вечни. Човечеството винаги изнамира изход и път към напредъка. Така ще стане и сега. Останалото…другото, другото е друго!

Ала ако се върнем на рубриката на сайта , ще трябва да се разбере и защо точно тук е поставена този материал. Съвсем разбираемо и очевидно е, че вече няма образован , но и собственомислещ българин, който да не се превърне в скептик, когато посети Интернет пространството и се натъкне на самовъзпроизвелите се египтолози, траколози, социални антрополози и прочие юдоблюдолизци които говорят,  пишат и твърдят неща, които са в областта словесната и понякога патологичната словесност. А когато трябва да се вземе становище във връзка поставения тук проблем  за българите откриватели, те мълчат и се крият в разни тв бгстудия  у нас точно от там словоблудстват, словоскверничат и изливат стерилната си реч върху младите и неукрепнали духовно  българи днес у нас. Единствено и само за да   задоволяват егото си, но това е друга тема. Искрено се надяваме да се появят разни мнения, коментари и становища, които могат да бъдат официално огласени тук със съгласието на съответните автори. Този сайт е свободна територия за свободомислещи българи. Особено и специално по проблемите свързани със загадките около нас и с нас.

Д-р Кънчо Каспичанов – професор по Едрите неща във ФизикатаКомантари с латински букви се изтриват автоматично